Verbonden ademen

Verbonden-ademen kan diep verrijkend zijn. Door verbonden-ademen gaat je lichaam in een flow. Oude spanningen laten los, lossen op en transformeren in natuurlijke vitaliteit en levensenergie. Dit is wat we telkens opnieuw zien bij de deelnemers aan onze retraites en ademavonden. Het lichaam gaat in een diepe staat van ontspanning. Daardoor worden oude fysieke spanningen losgelaten – spanningen die opgeslagen liggen in het oude brein en waar je met coaching en/of gewone therapeutische sessies niet bij komt. Dit maakt een verbonden-adem sessie tot een ervaring die je rechtstreeks bij je eigen heelheid en vitaliteit kan brengen. Het maakt de herinnering in je wakker wie je nog meer bent dan alleen je kwaliteiten, overtuigingen, patronen, fysieke klachten, kortom je eigen persoonlijke geschiedenis. Zo bereik je diepere lagen in jezelf.

In flow met lichaam en geest door Verbonden-Ademen
Verbonden-ademen kan diep verrijkend zijn. Door verbonden-ademen gaat je lichaam in een flow. Oude spanningen laten los, lossen op en transformeren in natuurlijke vitaliteit en levensenergie. Dit is wat we telkens opnieuw zien bij de deelnemers aan onze trainingen en retraites. Het lichaam gaat in een diepe staat van ontspanning. Daardoor worden oude fysieke spanningen losgelaten – spanningen die opgeslagen liggen in het oude brein en waar je met coaching en/of gewone therapeutische sessies niet bij komt. Dit maakt een verbonden-adem sessie tot een ervaring die je rechtstreeks bij je eigen heelheid en vitaliteit kan brengen. Het maakt de herinnering in je wakker wie je nog meer bent dan alleen je kwaliteiten, overtuigingen, patronen, fysieke klachten, kortom je eigen persoonlijke geschiedenis.

Ademhalen is heel gewoon. Iedereen doet het continu, zonder erbij na te denken. Daarom staan we er niet zo bij stil hoe belangrijk ademhaling is. Zonder adem kunnen we niet leven. Maar daarnaast is onze adem ook het voertuig van bewustzijn. Doorgaans realiseren we ons (te) weinig dat we met onze ademhaling blokkades in denken, voelen en gedrag kunnen oplossen. Velen van ons hebben de neiging tot een oppervlakkige ademhaling en hebben daardoor minder zuurstof tot hun beschikking. Dit kan vermoeidheid, ziektes en stress veroorzaken. Ook als we iets eng vinden of we schrikken, houden we onze adem in, wat ten koste gaat van onze vitale energie. We voelen niet meer goed en onderdrukken onze emoties. Houd dit aan, dan ontstaan er fysieke blokkades in de vitale energiestroom. Onze ademhaling is dus een goede graadmeter voor fysieke en energetische blokkades in het lichaam.

Met bewust en verbonden-ademen bereik je diepere lagen in jezelf. Omdat het ego niet de kans krijgt een verhaal te maken van je ervaringen tijdens hebt ademen, is de informatie die je meekrijgt in het verbonden-ademen vaak bijzonder en treffend. Mensen die ademwerk doen vertellen over het ervaren van energie, licht, kleur en beelden. In ademflow zijn geeft antwoorden op vragen die spelen, geeft inzicht vanuit intenties die je meeneemt en herstelt het contact met je hart, je buik en bekkengebied.

Graag comfortabele loszittende kleding en warme sokken meenemen en misschien een fleece dekentje omdat je het tijdens een ademsessie koud kunt krijgen.

Startdata

13 februari 2020

Data en Inschrijven

12 maart 2020

Data en Inschrijven

23 april 2020

Data en Inschrijven

11 juni 2020

Data en Inschrijven

Kosten

Op donderdagavonden geven wij ’s avonds een verbonden-ademsessie in Delft. Er is plaats voor ongeveer 12 tot 14 deelnemers. Heb je interesse, meld je dan aan door onderstaand formulier in te vullen.

Je kunt telkens een losse sessie boeken op één van deze avonden voor 50 euro (incl. BTW).

Vragen?

Contact Contact

Voor wie: iedereen die zijn of haar persoonlijk proces wil verdiepen.

Inschrijven voor Verbonden ademen

Selecteer de gewenste startdatum

Startdatum 13 februari 2020

Cursusdata: Donderdag 13 februari 2020 van: 19:30 tot 21:30

Startdatum 12 maart 2020

Cursusdata: Donderdag 12 maart 2020 van: 19:30 tot 21:30

Startdatum 23 april 2020

Cursusdata: Donderdag 23 april 2020 van: 19:30 tot 21:30

Startdatum 11 juni 2020

Cursusdata: Donderdag 11 juni 2020 van: 19:30 tot 21:30