Infoavond Burnout

Herstellen na Burnout, hoe doe je dat?
Wat lichaamsgerichte therapie je kan brengen!
Een ‘life event’ – nu of in het verleden – is vaak de aanleiding tot een Burnout. Veel mensen met een burn-out vallen in herhaling. Onvoldoende zicht op het probleem maakt dat je niet goed weet wat je anders moet doen. Ik weet dit vanuit mijn eigen ervaring. Je zit in een overlevingstand en die heb je je zo eigen gemaakt dat iets anders niet mogelijk lijkt. De overlevingsstand is negatief noch positief, het is een mechanisme dat je – vaak onbewust – inzet in je leven om moeilijke situaties te hanteren.
Kenmerken ervan zijn leven op de automatische piloot, minder of niet meer in contact zijn met je gevoel; snel geprikkeld zijn en spanningen in het lichaam ervaren, die zich op allerlei plekken en manieren manifesteren. Bekende uitdrukkingen illustreren dit: kiezen op elkaar houden, gewoon doorgaan, je rug recht houden, je schrap zetten…. Als je je hierin herkent is het wellicht een goed idee om kennis met mijn praktijk te maken op deze open middag.

Voor informatie over mijn achtergrond, opleiding en werkzaamheden verwijs ik naar de mijn infomatie op de website van het Centrum NLD3 en naar mijn website van www.in-het-zicht.nl
Wil je hier meer over weten? Kom naar de open avond. Je bent welkom om kennis te maken met mij en mijn werkwijze. Ik vertel over lichaamsgerichte psychotherapie en ik geef je een paar oefeningen mee die bruikbaar zijn in je dagelijks leven. Bij vragen voel je vrij om contact op te nemen met mij via de mail of telefonisch.

Kosten

Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

Vragen?

Contact