Jaargroep massage

Een jaar lang je inzichten, vaardigheden en mogelijkheden van de Polariteitsmassage verder uitbouwen. Je stapt in een jaar vol inspiratie. We nemen dit jaar als thema het aanleren en gebruik maken van de vijf elementen massage. Het werken vanuit de vijf elementen is een heel bijzondere en creatieve manier van masseren. Het is een wezenlijk stuk van de Polariteitsmassage.

Het doel van de jaargroep is om je te inspireren, jezelf te ontwikkelen en te zorgen voor voldoende gelegenheid om massages uit te wisselen. De thema’s die we behandelen wisselen van het aanleren van nieuwe technieken, het verder uitdiepen van dat wat je al geleerd hebt en handvatten en inzichten die je leren wat meer diepgang in de massage ontwikkelen.

Polariteitsmassage is een massage die je uitnodigt tot reflectie; kijk eens naar wie je bent en wat je tegenkomt in de massage. Dat geeft gelegenheid om jezelf te ont-dekken en dat maakt de massages die je geeft meeromvattend.

Kosten

€450,- voor 7 lesdagen.

Het cursusgeld kan in (maandelijkse) termijnen worden betaald.

Zaterdag van 10.00 – 16.00 uur op 6 oktober, 10 november 2019, 19 januari, 16 maart, 13 april, 18 mei, 22 juni 2019.

 

 

Programma 2017/2018

We starten deze Jaargroep met twee themadagen:

  • De relatie tussen de voor en achterzijde van het lichaam op 28 okt.
  • Massage bij burn-out op 25 nov.

In het voorjaar zijn er vijf lesdagen waarin we de Vijf elementen behandelen. Data 13 januari, 27 januari, 10 februari, 10 maart, 24 maart.