Workshop jeZelf herinneren, een innerlijke reis

Deze training gaat over het pad van jeZelf herinneren. Het is een innerlijke reis die je dichter bij jeZelf brengt. Wat is jeZelf nu eigenlijk? Dat is de centrale vraag die uiteindelijk alleen door jezelf te beantwoorden is. Om te beginnen is het belangrijk dat je jezelf toestaat om niet te weten wat jeZelf zijn voor jou precies betekent ook al kunnen je er wél een gevoel bij hebben. Vergelijk het b.v. met een kind dat niet precies weet wat het betekent om straks een volwassene te zijn. Stel je jezelf eens voor dat hoe je jezelf nu kent, niet is wie je in wezen bent: jeZelf.

We hebben in ons leven van jongs af aan, door alles wat we hebben meegemaakt en hebben geleerd, een persoonlijkheid opgebouwd: een soort beeld van jezelf. We weten dan, vaak onbewust, ‘dit ben ik’, ‘zo ben ik’ en ‘daar moet ik het mee doen’. In zekere zin zijn we dankzij het opbouwen van onze persoonlijkheid klaar om ons volwassen leven zelfstandig vorm te geven. We zijn echter nog niet ‘af’. We leven en reageren vaak vanuit een beperkt aantal aangeleerde reacties. Onze levenservaringen dagen ons uit. De vraag aan jou is: pak je de uitdaging op of leg je je neer bij wat je tegenkomt in je leven? Het is niet eenvoudig om jeZelf verder te ontwikkelen. Zeker als je ervan overtuigd bent dat je al ‘af’ bent.

In deze training gaan we door middel van bewegen, ademwerk, onderling contact maken, gesprekstechnieken, deelrondes en meditatie onderzoeken hoe jouw persoonlijkheid is opgebouwd en hoe jij nu in je leven staat. We bieden je de mogelijkheid om je te gaan herinneren wat jouw werkelijke potentie is. Wat jeZelf is en hoe jeZelf versluierd is geraakt door je persoonlijkheid.

Deze innerlijke reis is een proces van herinneren van wat je bent vergeten en van leren wat je nog niet weet. Je hebt eindeloos veel potentie en mogelijkheden die altijd al in je aanwezig waren maar die je zelf niet herkende als gevolg van het beeld van jezelf, je persoonlijkheid: je bent jeZelf vergeten.

Startdata

31 januari 2020

Data en Inschrijven

Kosten

De prijs voor deze workshop bedraagt € 150,- voor 4 avonden. Mocht dit bedrag te hoog voor je zijn gezien je financiële situatie, neem dan contact met ons op.

Kijk voor meer informatie op infoavond van deze workshop

De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Vragen?

Contact Contact

Voel je je aangetrokken tot de woorden nieuwsgierig, ontdekken, jeZelf zijn, ontspannen en loslaten, doe dan mee met onze training. We organiseren de volgende 4 thema-avonden om je zicht te bieden op je eigen, innerlijke reis
1. Nieuwsgierig naar jeZelf
2. Vertrouwen in jeZelf
3. Toewijding aan jeZelf
4. Herinner jeZelf

Ervaringen van deelnemers

‘Mijn ervaring met de workshop jeZelf herinneren zijn uitermate positief. In kleine stapjes, en afhankelijk van de groep en de individuen in de groep, leiden Mirjam en Michel je door de wereld van jeZelf. Met fijne oefeningen, respectvol, open-minded en humorvol. Ik had het niet willen missen’.

‘Ik heb deze workshop als heel fijn ervaren. Mirjam en Michel zorgen voor een fijne en open sfeer waar voor iedereen aandacht is. Ze passen het programma aan op wat er voor dat moment nodig is voor de groep’.

‘Je komt terecht in een veilige omgeving, waarin je zelf bepaalt hoe ver je gaat en waar je wel of niet aan mee doet. waar je uitgenodigd wordt om jezelf te onderzoeken en te luisteren en leren van medecursisten. Waar je in contact kan komen met jezelf. Waar je gesteund en getroost kan worden als dat nodig is’.

Inschrijven voor Workshop jeZelf herinneren, een innerlijke reis

Selecteer de gewenste startdatum

Startdatum 31 januari 2020

Cursusdata: vrijdag 31 januari, 14 en 28 en 13 maart 2020 van: 19:30 tot 22:00