Kennismaken ervaringsgerichte therapie, coaching en ademcoaching

Wat is ervaringsgerichte therapie, coaching en ademcoaching?
Tijdens ervaringsgerichte therapie richten we ons op uw volledige ervaring zoals gedachten, emoties en lichamelijke sensaties en spanningen. Deze therapievorm brengt verschillende vormen van psychotherapie en lichaamsgerichte therapie samen. Ervaringsgerichte therapie omvat ‘uitdagende’ gesprekken en (emotioneel) lichaamswerk waaronder ademen.

Middels inquiry leert u de betekenis en waarde ontdekken van alle ervaringen die u heeft. Ook van uw negatieve ervaringen! En dat niet alleen, u zult door deze benadering stap voor stap uw unieke pad leren kennen. En dat maakt deze ‘behandeling’ bijzonder persoonlijk en krachtig. U zult u hele leven baat hebben van deze manier van zijn met uw ervaringen.

Wilt u ervaren van de mogelijkheden zijn van ervaringsgerichte therapie, coaching en ademcoaching? U kunt in de maand september 2021 vrijblijvend kennismaken met deze krachtige behandelmethode. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden.

Klik hier voor meer informatie over deze therapievorm.

Startdata

30 september 2021

Data en Inschrijven

Kosten

Deze kennismaking is vrijblijvend en gratis. Onze ontmoeting duurt ongeveer een uur.

Locatie

Op dinsdag en donderdag:

Delftstede, kamer 213, 2e verdieping
Phoenixstraat 66
2611 AM Delft

Met het OV: vanaf station Delft CS is het 10 minuten lopen naar de praktijk. Vanaf tramhalte Prinsenhof is het 1 minuut lopen.
Met de auto: Betaald parkeren kan in parkeergarage Prinsenhof, deze bevindt zich onder de Phoenixstraat. Neem hierbij uitgang Laan van Overvest. Of in de Phoenixgarage. Vanaf beide parkeergarages is het paar minuten lopen.

Op maandagwoensdag en vrijdag:

Bij mij thuis
Hof van Onyx 8
2614 TP Delft

In de buurt is gratis parkeren.

Inschrijven voor Kennismaken ervaringsgerichte therapie, coaching en ademcoaching

Selecteer de gewenste startdatum

Startdatum 30 september 2021

Cursusdata: In de maand september kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.