Kennismaken met Systemisch werk

Toe aan verandering in relaties, je werk, je leven? Anders leren omgaan met stress en conflicten en weer in beweging komen? Meer leven vanuit je eigen kracht, balans en inspiratie?

Een leven lang leren en ruimte creëren om te blijven ontwikkelen is voor mij vanzelfsprekend. Dit inspireert me en helpt me om nieuwsgierig en open te blijven kijken naar wat er is en hoe het anders kan, waar het vast zit en waar de speelruimte ligt.

Kijk hier voor meer informatie.

Jouw vraag en verlangen zijn het vertrekpunt van ons traject. Op creatieve en open wijze begeleid ik je in je persoonlijke-, relationele en/of professionele ontwikkeling. Dit door samen stil te staan bij wie je bent, wat je drijft, waar het stagneert in je huidige situatie en door ‘oude patronen’ te verkennen. Je verlangens, persoonlijke (herstel)kracht en de eigenheid van ‘jouw pad’ worden opnieuw zichtbaar. Van hieruit wil ik graag met jou onderzoeken hoe je weer kunt bewegen in de richting die je past en op wilt.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door de verbinding tussen (evidence-based) regulier (psychologisch) behandelaanbod (zoals CGT, EMDR, EFT, Schematherapie, ACT) en complementair– en systemisch begeleidingsaanbod (zoals opstellingen, creatieve technieken).
Dit is ook een belangrijke reden dat ik me heb verbonden aan NLD3; een netwerk voor de complementaire en reguliere zorg waar we elkaar ondersteunen, aanvullen en inspireren

Kosten

Ik ontmoet je graag op de open (mid)dag!

Er zijn geen kosten verbonden aan onze kennismaking.

Locatie

Delftstede, kamer 213, 2e verdieping
Phoenixstraat 66
2611 AM Delft

Met het OV: vanaf station Delft CS is het 10 minuten lopen naar de praktijk. Vanaf tramhalte Prinsenhof is het 1 minuut lopen.
Met de auto: Betaald parkeren kan in parkeergarage Prinsenhof, deze bevindt zich onder de Phoenixstraat. Neem hierbij uitgang Laan van Overvest. Of in de Phoenixgarage. Vanaf beide parkeergarages is het paar minuten lopen.