Leven in je lijf

Meer plezier, energie en levenslust

Je lichaam weerspiegelt hoe je in het leven staat, hoe je omgaat met je impulsen, verlangens en mogelijkheden, hoe je reageert op je omgeving. In de cursus ‘Leven in je Lijf’ ga je met behulp van ademhaling, lichaamsgerichte oefeningen en contact op reis door je lijf en leven. Je onderzoekt op een speelse manier, in een veilige respectvolle omgeving hoe jij in het leven staat en doet nieuwe ervaringen op!

Adem is leven
Veel mensen ademen oppervlakkig, houden hun adem in. Door voluit te ademen krijg je meer lucht. Je voorziet je lijf van meer zuurstof, meer energie. In de training werken we met dieper ademen: dat betekent meer voelen, meer leven.

Lichaamswerk
Door lichaamsgerichte oefeningen word je je gewaar wat je lichaam te vertellen heeft. Wanneer je bewust bent van je lichaamssignalen en daar meer naar luistert, kun je beter je grenzen aangeven en makkelijker contact maken.

Startdata

17 maart 2020

Data en Inschrijven

Kosten

Prijs: € 320,00 (incl. BTW)

De cursus wordt gegeven op 10 dinsdagavonden (19.30-22 uur).

Startdatum Basiscursus: 17 maart 2020

Vragen?

Contact

Contact maken
Veel mensen passen zich aan uit angst afgewezen te worden. Door niet te laten zien wat je werkelijk denkt of voelt, ga je contact uit de weg. In de cursus kun je gaan experimenteren hoe het is om je eens niet aan te passen. Wat ervaar je als je je openstelt voor een ander, je emoties laat zien, je grenzen aangeeft, aanraakt of aangeraakt wordt.

Voor wie?
De cursus is geschikt voor een ieder die ‘niet zo lekker in zijn vel zit’. Of die gewoon meer uit het leven wil halen. Of meer energie wil krijgen en weer levendigheid en plezier in zijn of haar leven wil toelaten. Of veel in het hoofd zit en weer wil leren ontspannen. Of gewoon zin heeft om elke week op een speelse manier met zijn of haar lichaam bezig te zijn.

Basiscursus

In de basiscursus staat elke cursusavond een specifiek deel van het lijf centraal, met het bijbehorende thema.

Je onderzoekt in beide cursussen je patronen, kwaliteiten, valkuilen en groei-mogelijkheden met behulp van:
• Bio-energetica
• Reichiaans ademwerk
• Contact-oefeningen
• Dans

Inschrijven voor Leven in je lijf

Selecteer de gewenste startdatum

Startdatum 17 maart 2020

Cursusdata: Dinsdag 17 en 24 maart, 7, 14, 21 en 28 april, 12, 19 en 26 mei en 2 juni 2020 van: 19:30 tot 22.00