Lomi Lomi Massagecursus

Lomi Lomi Massage is een Hawaiiaanse holistische massage met een rijke spirituele en culturele achtergrond. De massage is als een dans op en onder het lichaam waardoor de verbinding tussen verschillende lichaamsdelen en de communicatie tussen hoofd en lichaam wordt hersteld. Door de flow wordt het zelfgenezend vermogen gestimuleerd.
Het waterelement wordt sterk aangesproken; soms als een kalm beekje en soms als een krachtige waterval. Door de verschillende invalshoeken die geïntegreerd zijn in de massage, werkt hij door op fysieke, energetische, emotionele en bewustzijnslaag.

In deze vijf daagse Cursus Lomi Lomi leer je:
• een Lomi Lomi massage geven van 60 à 90 min.
• de Lomi Lomi principes, gronding, adem, flow, verbinding hart en handen en verbinden van lichaamsdelen, integreren in je massage. Deze zorgen er voor dat je behandeling in de diepte werkt, de verschillende delen in jezelf (zowel op fysiek als mentaal en emotioneel niveau) weer met elkaar verbindt en het zelf herstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.
• de Flying Dance Meditatie ( Ka’aleleau). Deze meditatie is een vorm van zelfzorg en je oefent en integreert de principes die essentieel zijn in de Lomi Lomi Massage. Het zal je massages ten goede komen.
• een volledig nieuwe stijl van masseren. Waarbij het niet alleen gaat om de technieken (want dan geef je een “gewone massage” met je onderarmen) maar waar je leert om de beweging door je hele lichaam te laten gaan, wat het effect van de massage enorm vergroot. De beweging en kracht komt als het ware vanuit de grond en je heupen. Hierdoor kunnen je armen en schouders ontspannen blijven, belast je je lichaam minimaal, kun je diep werken zonder dat het veel inspanning kost en kan degene die gemasseerd wordt in een diepe tranceachtige ontspanning komen.
• vingers en polsen te ontzien en met je lichaamsgewicht te werken.Zo kun je met minder inspanning en belasting een diep werkende massage geven en goed doseren.
• veel persoonlijke feedback waarbij aandacht wordt besteed aan lichaamshouding, gronding en hoe je optimaal kunt bewegen rond de tafel.
• zowel basis technieken als geavanceerde Lomi Lomi massage technieken. Zoals: mobilisatie van gewrichten, je onderarmen en ellebogen op diverse manieren leren gebruiken in de massage, technieken om onder het lichaam door te masseren

Startdata

24 oktober 2020

Data en Inschrijven

Kosten

550 euro voor 5 dagen van 10.00 – 17.00 uur.

Korting: indien je je minimaal 2 maanden van tevoren opgeeft of je vooraf aan de cursus een Lomi Lomi Massage (minimaal 1,5 uur)  ondergaat dan ontvang 50 euro korting op het lesgeld.

Meer informatie en een filmpje vind je op de website van Uit Handen: https://praktijkuithanden.nl/lomi-lomi-massagecursus-1/

Vragen?

Contact

Om je leerproces te ondersteunen ontvang je gratis een instructie DVD van 60 min. ter waarde van 50 euro en een handleiding.

Inschrijven voor Lomi Lomi Massagecursus

Selecteer de gewenste startdatum

Startdatum 24 oktober 2020

Cursusdata: zaterdag 24, zondag 25 en maandag 26 oktober en zaterdag 21 en zondag 22 november 2020 van: 10:00 tot 17:00