Polariteitsreeks

De Reeks is de oorspronkelijke serie grepen van de Polariteitsmassage.
Er wordt gewerkt met diverse lichte massagegrepen die een gevoel van ruimte geven en diepe ontspanning bewerkstelligen. De Reeks is daarmee ook zeer geschikt voor cliënten met reuma of artrose.
De serie grepen is toe te passen in een behandeling van een half uur, zo nodig over de kleding heen.

De Polariteitsreeks is een zeer ontspannende behandeling. Doordat de massage ook over de kleding heen gegeven kan worden is het ook zeer geschikt voor situaties waarin een olierijke massage niet kan worden gegeven.

Het zacht werken met het strekken van bindweefsel is een aparte techniek. Het vraagt om afstemming en een goede feeling met het weefsel.

Deze cursus is een onderdeel van de cursus Polariteitsmassage Professioneel.

Startdata

5 oktober 2019

Data en Inschrijven

Kosten

€180,-

De Polariteitsreeks is de oorspronkelijke, krachtige serie grepen die geblokkeerde energie weer vrijer doet stromen.

De serie is later uitgebreid met meerdere massagegrepen, zoals effleurages en het rollen van het bindweefsel van de huid. Deze uitbreiding kun leren in de basiscursus Polariteitsmassage van acht avonden of vier dagen, en komen aan bod in de cursus Polariteitsmassage Professioneel.

 

Je leert werken met zacht strekkende bindweefselgrepen, drukpuntmassage, het losbewegen van gewrichten en Polarisaties. Dit zijn grepen waarbij je werkt met de energie die tussen je handen stroomt.

Inschrijven voor Polariteitsreeks

Selecteer de gewenste startdatum

Startdatum 5 oktober 2019

Cursusdata: zaterdag 5 en 12 oktober 2019 van: 10:00 tot 16:00