Verdieping workshop jeZelf herinneren, een innerlijke reis

Deze training gaat over het pad van jeZelf herinneren. Het is een innerlijke reis die je dichter bij jeZelf brengt. Wat is jeZelf nu eigenlijk? Dat is de centrale vraag die uiteindelijk alleen door jezelf te beantwoorden is. Om te beginnen is het belangrijk dat je jezelf toestaat om niet te weten wat jeZelf zijn voor jou precies betekent ook al kunnen je er wél een gevoel bij hebben. Vergelijk het b.v. met een kind dat niet precies weet wat het betekent om straks een volwassene te zijn. Stel je jezelf eens voor dat hoe je jezelf nu kent, niet is wie je in wezen bent: jeZelf.

Deze training is voor mensen die de startgroep gevolgd hebben en die hun innerlijke reis willen verdiepen. Deze verdieping is gericht op het integreren van de inzichten in het dagelijks leven.

We hebben in ons leven van jongs af aan, door alles wat we hebben meegemaakt en hebben geleerd, een persoonlijkheid opgebouwd: een soort beeld van jezelf. We weten dan, vaak onbewust, ‘dit ben ik’, ‘zo ben ik’ en ‘daar moet ik het mee doen’. In zekere zin zijn we dankzij het opbouwen van onze persoonlijkheid klaar om ons volwassen leven zelfstandig vorm te geven. We zijn echter nog niet ‘af’. We leven en reageren vaak vanuit een beperkt aantal aangeleerde reacties. Onze levenservaringen dagen ons uit. De vraag aan jou is: pak je de uitdaging op of leg je je neer bij wat je tegenkomt in je leven? Het is niet eenvoudig om jeZelf verder te ontwikkelen. Zeker als je ervan overtuigd bent dat je al ‘af’ bent.

In deze training gaan we door middel van bewegen, ademwerk, onderling contact maken, gesprekstechnieken, deelrondes en meditatie onderzoeken hoe jouw persoonlijkheid is opgebouwd en hoe jij nu in je leven staat. We bieden je de mogelijkheid om je te gaan herinneren wat jouw werkelijke potentie is. Wat jeZelf is en hoe jeZelf versluierd is geraakt door je persoonlijkheid.

Deze innerlijke reis is een proces van herinneren van wat je bent vergeten en van leren wat je nog niet weet. Je hebt eindeloos veel potentie en mogelijkheden die altijd al in je aanwezig waren maar die je zelf niet herkende als gevolg van het beeld van jezelf, je persoonlijkheid: je bent jeZelf vergeten.

Startdata

19 maart 2020

Data en Inschrijven

Kosten

De prijs voor deze workshop bedraagt € 150,- voor 4 avonden. Mocht dit bedrag te hoog voor je zijn gezien je financiële situatie, neem dan contact met ons op.

De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Vragen?

Contact Contact

Voel je je aangetrokken tot de woorden nieuwsgierig, ontdekken, jeZelf zijn, ontspannen en loslaten, doe dan mee met onze training.

Inschrijven voor Verdieping workshop jeZelf herinneren, een innerlijke reis

Selecteer de gewenste startdatum

Startdatum 19 maart 2020

Cursusdata: Donderdag 19 maart, 2 en 30- april en 7 mei 2020 van: 19:30 tot 22:00