Yoga Delft

Ik geef in Delft 3 soorten yoga: Yin, Flow Yang en Intuïtieve Yoga. Alle 3 yogalessen dragen bij aan de lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Yin Yoga is een rustige ontspannende les voor stress release. Houdingen worden lang vastgehouden waardoor het lichaam zich kan versoepelen en openen. Hierdoor werkt de houding diep door in het bindweefsel en lossen de verkrampingen en knoppen op. De uitnodig is om te luisteren naar je eigen je lichaam, te voelen, en je grenzen respecteren. Het is een heerlijke les om bij te komen, op te laden en te herstellen.

Flow Yang Yoga is een dynamische actieve les met leuke uitdagende lichaamshoudingen. Je lichaam heerlijk bewegen door het lichaam te stretchen, versterken en gezond te houden. Aan het einde van de les ervaar je rust en harmonie en heb je allemaal fijne stofjes aangemaakt.

Intuïtieve Yoga met adem is een les waarbij waarbij hatha en yin houdingen worden uitgevoerd. Heerlijke les om je lichaam flexibel, sterk en gezond te houden en mentaal te ontspanningen. Gewoon in de flow wat zich wilt ontvouwen. Fijn om de zaterdag zo te beginnen. Laat je verrassen!

Kosten

Op dit moment liggen de yogalessen stil vanwege Corona. Zodra het weer kan dan kunt u zich via deze site inschrijven.

Locatie

Delftstede, studio 110, 1e verdieping
Phoenixstraat 66
2611 AM Delft

Met het OV: vanaf station Delft CS is het 10 minuten lopen naar mijn studio. Vanaf tramhalte Prinsenhof is het 1 minuut lopen.
Met de auto: Betaald parkeren kan in parkeergarage Prinsenhof, deze bevindt zich onder de Phoenixstraat. Neem hierbij uitgang Laan van Overvest. Of in de Phoenixgarage. Vanaf beide parkeergarages is het paar minuten lopen.

Vragen?

Contact