Eda Heeringa

Mijn interesse in het menselijk lichaam en haar functioneren is zeer breed met alle de daartussen gelegen medische en psychosociale gebieden. Ik verdiep mij continue om mij een meest uitgebreide en holistische visie te verschaffen. Geneeskunde ligt bij mij diep verankerd. Vanuit deze basis, zet ik mij in voor de cliënt met passie, kennis en kunde binnen mijn professionele grenzen.

Ik ben in 2015 afgestudeerd aan de Academie voor massage en beweging te Amsterdam. De vierjarige vakopleiding tot Massagetherapeut/ Bewegingstherapeut op Hbo niveau is een geaccrediteerde studie met internationale flair en heeft een geïntegreerd curriculum vanuit de body mind traditie; een holistische visie op lichaamswerk en lichaamsgerichte (psycho)therapie.

Om mij verder te specialiseren volg ik sinds november 2019 een driejarige kopstudie voor lichaamsgerichte traumatherapie Somatic Experiencing® Practitioner (SEP) Dit is een lichaamsgerichte vorm van traumaverwerking. Somatic Experiencing gaat ervan uit dat traumaverschijnselen eerder biologisch dan psychologisch zijn en daarom op een lichaamsgerichte manier kunnen worden benaderd. De grondlegger van deze traumabehandeling is Peter Levine van oorsprong biofysicus en psycholoog.

Mijn aanbod en expertise als therapeut zal zich in de loop van de tijd verbreden, verdiepen en specialiseren.

Belangrijke kenmerken voor mij als therapeut zijn:

  • De tijd nemen en goed kunnen luisteren
  • Individuele aandacht voor de cliënt
  • Deskundig advies kunnen geven
  • Wederzijds respect

Klik hier voor meer informatie over mijn lichaamsgerichte therapie

Contactgegevens

M. (06) 34 48 36 20
E. info@integration-e.com
W. www.integration-e.com

Locatie

Delftstede, kamer 121, 1e verdieping
Phoenixstraat 66
2611 AM Delft

Met het OV: vanaf station Delft CS is het 10 minuten lopen naar de praktijk. Vanaf tramhalte Prinsenhof is het 1 minuut lopen.
Met de auto: Betaald parkeren kan in parkeergarage Prinsenhof, deze bevindt zich onder de Phoenixstraat. Neem hierbij uitgang Laan van Overvest. Of in de Phoenixgarage. Vanaf beide parkeergarages is het paar minuten lopen.