Lely Oei

Sinds 2005 geef ik Tai Chi & Qigong les. Aangespoord door mijn leraar, grootmeester Fei Yuliang, ben ik gaan lesgeven. Uit behoefte en voor mijn ontwikkeling, volg ik masterclasses bij vooraanstaande grootmeesters zoals Wu Bin, Yu Ding Hai e.a., grondleggers van de moderne Wushu. In het verleden heb ik lessen gevolgd bij Yang Jwing-Ming en Mantak Chia. Ik ben ook gecertificeerd participatiecoach chronisch zieken. Door deze mix, vindt er een kruisbestuiving plaats, die mijn leven en lessen verrijken. Door mijn Chinees Indonesische achtergrond, ben ik in staat oosterse filosofie naar de westerse praktijk te vertalen.

Voor mij zit de schoonheid van Tai Chi & Qigong in de weg die het je wijst in je leven. Voel je je zwak, dan geeft het kracht. Ben je druk, gestrest of boos, dan brengt het je rust. Ben je in balans, dan brengt het verdieping.

Tai Chi & Qigong zijn vervroegd op mijn pad gekomen. Door langdurige ziekte was sporten al jong bijna onmogelijk geworden. Omdat ik mijn eigen leven weer in eigen hand wilde krijgen ben ik Qigong gaan beoefenen. Hierdoor werd ik sterker waardoor ik mijn ingenieursstudie kon afmaken. Later leek de reuma mij toch de baas te worden en moest ik langdurig revalideren. Door juist toen intensief te gaan oefenen en de lerarenopleiding Tai Chi te volgen, ben ik in staat geweest mijn eigen weg vorm te geven, zowel op fysiek als mentaal gebied. Door mijn ziekte heb ik bijzonder goed geleerd om alle signalen op te vangen, en tegelijkertijd nooit over mijn grenzen te gaan. Deze uitzonderlijke kennis van mijn lichaam breng ik met passie over op mijn leerlingen. Lichaamsbewustzijn is namelijk de sleutel tot het optimaal functioneren van je lichaam, met of zonder beperkingen. Tegelijkertijd kan je door stil van binnen te worden, diepe geestelijke rust ervaren.

Contactgegevens

T. 015-2132099
E. info@lelyoei.nl
W. http://www.lelyoei.nl