Michel de Zwart

Michel de Zwart is persoons- en ervaringsgericht therapeut. In de therapie richten we ons op uw volledige ervaring zoals gedachten, emoties en lichamelijke sensaties en spanningen. Deze therapievorm brengt psychotherapie en lichaamsgerichte therapie samen. Ervaringsgerichte therapie omvat gesprekken en (emotioneel) lichaamswerk zonder dat er sprake is van fysieke aanraking

Wij hebben als mens de neiging onze ervaringen te ‘verklaren’ door verbanden te leggen met gebeurtenissen in onze buitenwereld. En dat lukt ons niet altijd. In dit ‘niet weten’ maakt ons hoofd overuren. Hierdoor kunnen we het contact met onze innerlijke ervaringen verder kwijtraken. Binnen mijn praktijk hanteer ik de persoonlijke, ervaringsgerichte benadering. Deze benadering focust op jouw directe (innerlijke) ervaring van de wereld. We gaan uit van wie en waar je op dat moment bent. Binnen deze benadering maak ik gebruik van perspectieven en interventies uit verschillende therapeutische stromingen. We onderzoeken eventuele elementen in je ervaringen die je eigen, natuurlijke groei en ontwikkeling richting je doel in de weg staan (ontwikkelen blokkades). Daarnaast richten we ons op het vrijmaken van jouw levensenergie opdat je je potentie meer kan gaan leven (groei). Ons werk is daarmee stevig ingebed in je dagelijks leven. Met de inzichten die je tijdens onze ontmoetingen opdoet, neem je op een andere manier deel aan je dagelijks leven. En dat levert weer nieuwe ervaringen op… Totdat je jezelf helemaal in staat voelt om zelfstandig je eigen pad te gaan.

Klik hier voor meer informatie over mijn ervaringsgerichte therapie, coaching en ademcoaching.

Contactgegevens

T. (015) 200 01 88
E. info@DeEssentie.nl
W. https://www.DeEssentie.nl

Locatie

Op dinsdag en donderdag:

Delftstede, kamer 213, 2e verdieping
Phoenixstraat 66
2611 AM Delft

Met het OV: vanaf station Delft CS is het 10 minuten lopen naar de praktijk. Vanaf tramhalte Prinsenhof is het 1 minuut lopen.
Met de auto: Betaald parkeren kan in parkeergarage Prinsenhof, deze bevindt zich onder de Phoenixstraat. Neem hierbij uitgang Laan van Overvest. Of in de Phoenixgarage. Vanaf beide parkeergarages is het paar minuten lopen.

Op maandag, woensdag en vrijdag:

Bij mij thuis
Hof van Onyx 8
2614 TP Delft

In de buurt is gratis parkeren.