Iris Cranio Sacraal Therapie en traumaverwerking

Voor diepe ontspanning en innerlijke rust.

Heb je fysieke klachten zoals rugpijn, hoofdpijn of buikpijn? Emotionele klachten zoals, angst, depressie of burn-out? Kamp je met steeds terugkerende klachten, of met de gevolgen van een traumatische ervaring? Of ben je op zoek naar meer balans in je leven? Ben je HSP-er en komt alles hard bij je binnen?  Dan kan ik je wellicht helpen.

. voor jong en oud (van pasgeborenen tot 90+)

Ga voor meer informatie naar mijn uitgebreide website.

In mijn praktijk werk ik met Cranio therapie. Voor mij zijn lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mijn behandelingen gaan dan ook uit van jou als één geheel.

Cranio therapie is een zeer zachte en diep werkende lichaamsgerichte behandelwijze. Daardoor is deze voor iedereen geschikt. Het richt zich op de oorzaak van jouw fysieke, emotionele of mentale klachten. Door de ervaringen die je in het leven opdoet (kleine en grote trauma’s) kunnen er blokkades ontstaan. Dat kan zich uiten als bijvoorbeeld hoofd- of nekpijn of gevoelens van onrust.

Cranio therapie zorgt ervoor dat blokkades die in jouw lichaam zijn opgeslagen kunnen worden losgelaten. En het stimuleert het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam. Je lichaam kan weer functioneren zoals het bedoeld is. Door op een diepe laag contact en verbinding te maken met jezelf kun je meer (in)zicht krijgen op jezelf en helen wat er nog geheeld wil worden.

Kosten

Je kunt zonder verwijzing een afspraak bij mij maken. Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van de kosten als je aanvullend verzekerd ben. Klik hier als je meer wilt weten of de therapievergoeding.

  • Behandeling Cranio Therapie 80 minuten: € 90
  • Behandeling Cranio Therapie 60 minuten: € 75

Klik hier voor meer informatie over de tarieven.

Locatie

Thuispraktijk Laan van Eik en Duinen 144A
2564 GW Den Haag

2e etage (geen lift)

Goed bereikbaar met openbaar vervoer
Overdag gratis parkeren

Tijdens de behandeling lig je op een behandeltafel en mag je je kleding aanhouden. Ik maak met mijn handen zachtjes en respectvol contact met jouw lichaam; ik voel en volg het cranio ritme. Het bieden van veiligheid is daarbij mijn uitgangspunt. Alles mag er zijn. Alles is welkom. Langzaam aan kun je  aan ontspannen. Er komt rust, ruimte en beweging en blokkades lossen op. Er vindt een verschuiving plaats van ‘doen’ naar ’zijn’.

Soms is puur lichamelijk werk niet voldoende. Door de juiste vragen te stellen terwijl je met alle lagen van jouw lichaam in contact bent, help ik je verbinding te maken met de wijsheid in jezelf. We praten met en luisteren naar de plek in jouw lichaam die zijn emotionele geschiedenis nog niet heeft kunnen oplossen.

Naast cranio technieken werk ik ook met familie-opstellingen en Somatic Emotional Release. Of gebruik ik technieken uit mindfulness en andere opleidingen/nascholingen die ik gevolgd heb. Jouw lichaam is daarbij het uitgangspunt!

Desgewenst behandel ik bij je thuis of in het ziekenhuis of op afstand (combinatie van cranio, Reiki, Tachyon energie en healing).

Heeft u een vraag over Iris Cranio Sacraal Therapie en traumaverwerking? Stuur een bericht.