Manuele Therapie van der Bijl/ E.S.®

Total body behandeling
Ieder mens is anders en iedere blessure is uniek. Bij Snel in Beweging neem ik de tijd om de oorzaak van je klacht te achterhalen. Niet alleen de pijnplek, maar alle gewrichten en spieren onderzoek ik. Vervolgens stel ik samen met jou een persoonlijk behandelplan op, afgestemd op jouw wensen en doelen. Met meer dan 10 jaar kennis en ervaring, behandel ik je blessure uitgebreid. Indien nodig werk ik samen met andere therapeuten. Je krijgt persoonlijke adviezen en oefeningen zodat je zelf een grote bijdrage hebt in je eigen herstel. Bovendien kun je te allen tijde laagdrempelig vragen stellen. Ten slotte hou ik jouw voortgang nauw in de gaten middels evaluatie momenten. Kortom, je bespaart onnodige tijd, geld en frustraties én krijgt de aandacht die je verdient.

Manuele Therapie van der Bijl/ E.S.®
Manuele Therapie van der Bijl/ E.S.® (EggShell: zo zacht dat een eierschaal nog niet zou breken) is zacht en pijnvrij, gericht op het soepel maken van je gewrichten. Je kunt het zien als een ‘reset’, waarna spieren, pezen en zenuwen weer normaal kunnen werken.
• Voor alle langdurige/complexe blessures
• Uitgebreide intake en onderzoek
• De oorzaak van je pijn wordt achterhaald
• Zacht en pijnvrij, geen gekraak
• Behandeling van één uur
• Reset van het lichaam
• Duurzaam, efficiënt en relatief goedkoop
• Vrijwel altijd na 3-5 behandelingen al resultaat, vaak zelfs klachtenvrij!

De behandeling
Bij de eerste afspraak inventariseren we je klachten. Dit bestaat uit een uitgebreid vraaggesprek en lichamelijk onderzoek. Op deze manier kan ik een goed beeld krijgen van de mogelijke oorzaak van je klachten. De eerste afspraak duurt een uur, zodat we gelijk kunnen starten met de behandeling. Als ik je niet (verder) kan helpen, gaan we samen op zoek naar een vervolgstap.

Na 3 behandelingen zal je resultaat moeten merken. Zo niet, dan zoeken we samen naar een alternatief. Over het algemeen zijn er niet meer dan 3-5 behandelingen Manuele Therapie E.S.® nodig. De behandeling is dus relatief goedkoop.

Kosten

Behandeling Manuele Therapie E.S.® 60min: € 90,-

Vergoeding

De behandeling Manuele Therapie E.S.® wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit je aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding verschilt per verzekering en is te vinden via op deze link. Indien je geen aanvullende verzekering hebt dien je het gehele bedrag zelf te betalen.

Let op: de afspraak dient 24 uur van te voren geannuleerd te worden middels bellen/mailen/appen of een voicemail bericht. Ook in het weekend. Niet nagekomen afspraak: 100% van het bedrag.

Locatie

Delftstede, studio 114, 1e verdieping
Phoenixstraat 66
2611 AM Delft

Met het OV: vanaf station Delft CS is het 10 minuten lopen naar de praktijk. Vanaf tramhalte Prinsenhof is het 1 minuut lopen.
Met de auto: Betaald parkeren kan in parkeergarage Prinsenhof, deze bevindt zich onder de Phoenixstraat. Neem hierbij uitgang Laan van Overvest. Of in de Phoenixgarage. Vanaf beide parkeergarages is het een paar minuten lopen.

Twijfel?
Twijfel je of mijn behandeling jou kan helpen? Dan bied ik een gratis oriënterend adviesgesprek aan. Telefonisch bespreken we of ik je kan helpen. Indien ik denk dat ik je niet kan helpen, zal ik je dit eerlijk vertellen en adviseren over vervolgstappen.

Heeft u een vraag over Manuele Therapie van der Bijl/ E.S.®? Stuur een bericht.