Ontspannings- en therapeutische massage

Een ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Bij een ontspanningsmassage wordt de ademhaling dieper, spieren en pezen soepeler, het lichaam beter doorbloed en er is verbetering van de stofwisseling.

De therapeutische massage is een vorm van massage waarbij je dichter bij jezelf kan komen. Door verschillende technieken te gebruiken zoals bindweefsel, energetische en drukpuntmassages is er de mogelijkheid om naar jezelf te kijken en te leren wat jij nodig hebt in dit leven

Spanning activeert je denken en daarmee verlies je meer en meer het contact met je lichaam. Massage brengt de aandacht weer naar het lichaam, je denken ontspant, je lichaam herstelt zich en emotioneel raak je in balans. Ontspannen is geen actie maar juist het nalaten daarvan. Het is een loslaten en toelaten.

Kosten

M.i.v. 1 januari 2021 is het tarief € 62,- per uur.

U krijgt voor 6 behandelingen 10% korting in de vorm van een abonnement.

U kunt bij mij terecht op de maandag- en dinsdagavonden van 19.00 – 21.30 uur.

Locatie

Delftstede, studio 128, 1e verdieping
Phoenixstraat 66
2611 AM Delft

Met het OV: vanaf station Delft CS is het 10 minuten lopen naar de praktijk. Vanaf tramhalte Prinsenhof is het 1 minuut lopen.
Met de auto: Betaald parkeren kan in parkeergarage Prinsenhof, deze bevindt zich onder de Phoenixstraat. Neem hierbij uitgang Laan van Overvest. Of in de Phoenixgarage. Vanaf beide parkeergarages is het paar minuten lopen.

Heeft u een vraag over Ontspannings- en therapeutische massage? Stuur een bericht.