Praktijk Sinnige Haptonomie

Haptonomie gaat over voelen. In onze maatschappij staan denken en doen vaak op de voorgrond. Haptonomie leert je om beter te luisteren naar je lichaam en je gevoel. Daardoor komen denken, voelen en doen in balans. Dat helpt bij het oplossen van problemen met gezondheid, relaties of werk. Je staat sterker en gezonder in je leven, contacten met anderen worden prettiger en je kunt gemakkelijker bereiken wat je wilt.
In het haptonomische contact werk ik met gesprekken, oefeningen en aanraking. Van mensen die bij me komen, hoor ik regelmatig: ik zit prettiger in mijn vel en voel me meer in balans. Ik weet veel beter wat ik wil en wat bij me past. Ik voel me meer serieus genomen in wat ik zeg tegen anderen. Ik durf initiatief te nemen en grenzen te stellen. Ik durf kwetsbaar te zijn en mijn relatie wordt beter en leuker! Ook ontdekken mensen dat ze beter kunnen omgaan met chronische ziekte. Iemand zei: mijn ziekte neemt minder ruimte in – ik ben er zelf weer.

Kosten

Kosten en vergoeding:

Tarief haptonomie
45 minuten sessie:   €50

De behandelingen haptonomie vallen onder alternatieve geneeswijzen. Als je aanvullend verzekerd bent, kom je over het algemeen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Kijk hiervoor de polis na of laat je door de zorgverzekeraar informeren. Bij onduidelijkheid hierover kan ik helpen.
De nota ontvang je per mail. Betalingen graag binnen 14 dagen na factuurdatum.

** Als een afspraak niet minimaal 24 uur van tevoren is afgezegd, kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

Madelon Sinnige is lid van VBAG (vereniging ter bevordering van alternatieve geneeswijzen). In het contact met cliënten gelden de bepalingen, beroepscode en klacht- en tuchtregeling van de VBAG en RBCZ/TCZ.
Lidnummer: 21709008
AGB-code Zorgverlener: 90-104371
Lid RBCZ, registratienummer 171295R

 

Heeft u een vraag over Praktijk Sinnige Haptonomie? Stuur een bericht.