Psychologische ondersteuning

Het fysieke en mentale zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden, het een gaat niet zonder het ander. Mentale stress heeft een fysiek gevolg, en je fysieke staat heeft een effect op hoe je er psychologisch voor staat. Mentale krachttraining staat dan ook het sterkst als het mentale en fysieke samen worden getraind.

In een combinatie van praten, bewegen en ontdekken gaan we in een veilige, speelse omgeving weer leren voelen, met ruimte om te experimenteren met verschillende oplossingen. Je wordt uitgedaagd om stapjes buiten je comfort zone te zetten, zowel op fysiek als op mentaal vlak. Samen gaan we op zoek naar de barrières die je in het dagelijks leven tegenkomt, om deze op speelse wijze opnieuw te ervaren en op te lossen. Dat kan door fysiek te leren ontspannen, te merken dat je hoofd voor stoorzender speelt of door te moeten uiten dat voor jou ergens een grens ligt. Ik help je graag verder als je te maken hebt met chronische pijn, burn-out, somberheid, angst of paniek. Ik heb me gespecialiseerd in presteren, dit op het gebied van sport, werk of iets anders. Ik werk veel met sporters, studenten en presteerders gericht op prestatieverbetering en pleziervergroting. Hierbij kan je denken aan faalangst, prestatiedruk of het vinden van balans in je leven. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in (chronische) pijn. Omgaan met pijn of ziekte, minder last hebben van je klachten en weer kunnen genieten van wat belangrijk is. Hiervoor werk ik samen met een pijn-fysiotherapeut, om jou met een interdisciplinair behandelplan zo goed mogelijk te kunnen helpen.
Ik werk met combinaties van verschillende behandelmethodes, net wat er het beste past bij jou (o.a. EMDR, CGT, ACT, EFT, lichaamsgerichte therapie, mindfulness en yoga.)

Locatie

Ik werk in het Centrum van Delft. Op verschillende locaties.