Systemisch werk

Mijn passie is om op creatieve en open wijze mensen te begeleiden in hun persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Dit door samen stil te staan bij wie je bent, wat je drijft, waar het stagneert in je huidige situatie, wat lastig is om naar te kijken, door ‘oude patronen’ te verkennen en door het opnieuw zichtbaar maken van je wensen, verlangens, persoonlijke (herstel)kracht en de eigenheid van ‘jouw pad’. Van hieruit wil ik graag met jou onderzoeken hoe je weer kunt bewegen in de richting die je past en op wilt.
In de kennismaking, die kosteloos is en we al wandelend door de Delftse Hout doen, stemmen we af of jij met jouw vraag/verlangen en verwachtingen goed aansluit bij wat ik te bieden heb. Deze kennismaking duurt ongeveer een half uur.
Bij de eerste afspraak maken we een verdere inventarisatie van jouw vraag/verlangen en de factoren die mogelijk een rol spelen in het ontstaan en instandhouden van je klachten of je tegenhouden in je doen en laten. We maken een plan met afspraken hoe we hier samen, met evt voor jou belangrijke anderen, mee aan de slag gaan en doen een inschatting hoeveel sessies hiervoor nodig zijn. Ook spreken we af wat en hoe jij in de tijd tussen de sessies aan de slag gaat met jouw wensen/doelen. Tijdens dit, maar ook de volgende gesprekken, wordt gebruik gemaakt van psychologisch- en ervaringsgerichte/creatieve technieken en jouw ‘antwoorden’ op de opdrachten die ik je voorafgaand aan de afspraak heb gegeven.

Ik geloof in de herstelkracht in ieder mens en dat het fijn is soms korte of langere tijd support te krijgen in je levensreis.

Kosten

Sessie 60min: € 95,-, sessie 90 min € 140,-

Vergoeding

De sessies worden niet vergoed vanuit de verzekering.

Let op: de afspraak dient 24 uur van te voren geannuleerd te worden middels bellen/mailen/appen of een voicemail bericht. Ook in het weekend. Niet nagekomen afspraak: 100% van het bedrag.

Heeft u een vraag over Systemisch werk? Stuur een bericht.