Astrid Vollebregt

Masseur, Docent polariteitsmassage

Mijn enthousiasme voor de polariteitsmassage overbrengen op anderen, hoe mooi is dat!

Sinds 2010 heb ik, in eerste instantie hobbymatig, alle cursussen van Marijn van der Vegt gevolgd.

Bij elke cursus werd ik gegrepen door hetgeen je als masseur kunt betekenen voor iemand. Aangezien het ook tijdens de cursussen duidelijk werd dat loslaten van spierspanning gepaard kan gaan met het loslaten van emoties, vond ik het belangrijk om hier op een goede manier mee om te kunnen gaan. Daarom heb ik ervoor gekozen om de opleiding coach/counsellor te gaan doen. In die twee jaar heb ik veel geleerd van de praktijkdagen en in de intervisiegroep.

Vanaf 2015 heb ik ruim vier jaar bij een massagepraktijk gewerkt als masseur. Doordat ik daar verschillende soorten massage heb gegeven, heb ik gemerkt wat het verschil is tussen een polariteitsmassage en andere vormen van massage. Polariteitsmassage geeft, naast ontspanning, het gevoel van stromen van de energie en tevens bewustwording van hetgeen er gebeurt in je lichaam.

Inmiddels heb ik het lesgeven en het organiseren van de massagecursussen overgenomen van Marijn van der Vegt. We werken nog nauw samen. Op deze wijze kan ik mijn kennis en ervaring overbrengen op anderen.

Contactgegevens

M. (06) 17 69 46 30
E. info@avpolariteitsmassage.nl
W. http://www.avpolariteitsmassage.nl