Inge Verhoeven

Systeemgericht opsteller

Al jong vertrouwd met verlies en rouw, op eigen benen staan, mogelijkheden en kansen zien in het leven en deze vastpakken. Dit kleurde mijn ontwikkeling; ogen op de toekomst gericht, alles zelf moeten kunnen en houvast halen uit het vinden van een antwoord op dat wat ik nog niet begrijp of waar ik (nog) geen antwoord op had. Het niet weten, wat zoveel ruimte geeft voor ontdekking, was nauwelijks te verdragen.
Pas later zag ik de relatie tussen dat wat ik steeds zo lastig vind, de hardnekkige patronen waar ik in mijn werk en prive zo tegenaan kan lopen en ‘ hoe ik het heb aangetroffen’ in mijn gezin van herkomst en familiegeschiedenis. De kennis was er al lange tijd, de impact van de ervaring drong pas veel later door.

Het werkelijk ervaren en het ook ‘lichaamsgericht’ begrijpen van dynamieken in families en organisaties, vat krijgen ‘op dat wat wel aangevoeld maar niet uitgesproken wordt’ inspireert me sindsdien. De kennis en ervaring uit het leven, mijn (academische) scholingen en het ervaringsgerichte-lichaamsgericht opstellingen werk heeft mij als mens en als professional verrijkt.

Mijn passie is om op creatieve en open wijze mensen te begeleiden in hun persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Dit door samen stil te staan bij wie je bent, wat je drijft, waar het stagneert in je huidige situatie, wat lastig is om naar te kijken, door ‘oude patronen’ te verkennen en door het opnieuw zichtbaar maken van je wensen, verlangens, persoonlijke (herstel)kracht en de eigenheid van ‘jouw pad’. Van hieruit wil ik graag met jou onderzoeken hoe je weer kunt bewegen in de richting die je past en op wilt. Ik geloof in de herstelkracht in ieder mens en dat het fijn is soms korte of langere tijd support te krijgen in je levensreis.

…Wacht niet tot de storm overwaait maar …leer dansen in de regen….

Contactgegevens

M. (06) 36 03 74 98
E. info@mens-en-bewegen.nl
W. https://www.mens-en-bewegen.nl/