Justyna van Rijt

Ik ben Justyna van Rijt. Een aantal jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met Mindfulness. Dit maakte direct een diepe indruk op mij. Ik merk dan ook dat de toepassing ervan in het dagelijks leven, mij in heel veel opzichten “vrij” gemaakt heeft van veel stress en pieker momenten, die regelmatig mijn hoofd bezig hielden. 

Een “Mindful” leven kun je eigenlijk vertalen in een meer bewust leven. Momenten van rust nemen, eens voelen hoe het met ons zelf gaat? 

Ik heb zelf drie kinderen en tijdens hun opvoeding heb ik ook gemerkt dat zij al vroeg een heel druk bestaan hadden, met al hun verplichtingen op school, en alle activiteiten rondom school. Heel vaak hebben we niet eens door dat er al vroeg een grote druk en een hoog verwachtings patroon is voor onze kinderen. Je hoort ook steeds vaker dat een burn-out op een steeds jongere leeftijd voorkomt.

Wat zou het mooi zijn om kinderen al op een jonge leeftijd in aanmerking te laten komen met Mindfulness. Met hun jeugdige nieuwsgierigheid en openheid zou dat een hele mooie aanvulling kunnen zijn voor hun ontwikkeling.

Via mijn yoga school ben ik in aanraking gekomen met Kinderen en Mindfulness. Vol enthousiasme ben ik met de opleiding begonnen, en sinds September 2017 ben ik een gediplomeerd Mindfulness coach voor kinderen in leeftijd 6 t/12 bij de Academie for Mindful teaching AMT van Eline Snel.

Mijn voornemen is om per September as te gaan beginnen met de 8 weekse cursus volgens de methode Eline Snel. De cursussen zullen geven worden op het NLD3 centrum, de exacte data worden binnenkort op deze site bekend gemaakt.

Maar als U nu al denkt dat deze cursus zeer goed kan zijn voor uw kind/kinderen, neem dat gerust contact op met mij (justyna.justmindful@gmail.com) of check https://www.facebook.com/Just-Mindful-120455531963852/