Marijn van der Vegt

Massage-, Ademtherapeut, Trager Practitioner

In 1990 rondde ik de opleiding af tot Integratief ademtherapeut en twee jaar later de opleiding tot Polariteitsmassage therapeut. In de jaren daarna heb ik me op verschillende gebieden bijgeschoold, onder andere in de Voice Dialoge en ik heb onlangs de opleiding tot Tragerpractioner® afgerond. Ik ben ruim 25 jaar werkzaam in mijn centrum en begeleid mensen nog steeds met veel plezier in de ontdekkingstocht naar wie ze zijn en wat ze aan mogelijkheden in zich hebben. Ik ben aangesloten en geregistreerd bij de BATC

Het enthousiasme in mijn werk komt voort uit mijn eigen ontdekkingstocht. Ik ontdek in de loop van mijn leven dat wanneer ik facetten in mezelf verwaarloos, me dat na verloop van tijd een conflict oplevert. Ik ervaar dat fysiek, emotioneel of in de dingen die ik tot stand wil brengen. Zo leer ik hoe belangrijk het is te luisteren, ook naar dat wat ik nog niet snap.

Het is in mijn werk mijn kwaliteit geworden die signalen, die vaak nog geen woorden hebben, in je uit te nodigen en er naar te leren luisteren.

Ruim 25 jaar heb ik massagebehandelingen en cursussen gegeven, zowel in sauna centra als ik mijn eigen praktijk. Ik heb daarin doorlopend supervisie ontvangen over mijn werk. Mijn persoonlijke ontwikkeling gaat samen met de ontwikkeling van mijn vakbekwaamheid als masseur. Van daaruit begeleid ik graag andere masseurs in hun ontwikkeling. Een goed masseur heeft steeds contact met de bezieling van zijn werk en kent daarin ook een houding met de juiste afstand daarin.

Contactgegevens

T. 015 2159747
M. 0622 366 377
E. info@balansenreflectie.nl
W. http://www.balansenreflectie.nl