Petra van Mourik en Kees Smilde

Relatiebegeleiders

Alles ‘rondom contact’, het omgaan met jezelf en met elkaar, is een rode draad door onze beide levens en werk heen. Wij ervaren dit als een kwets-bare laag die gaat over onze eigenheid en het bestaan zelf. Het is fijn en dankbaar om hierin voor anderen iets te kunnen betekenen en te werken vanuit onze authenticiteit en tegelijkertijd onze professionele kennis en ervaring in te kunnen zetten.

Wij geven deze cursus samen omdat we ervaren hebben hoe fijn het is als de begeleiding bestaat uit een man en een vrouw die ook een stel zijn. Hierdoor ontstaat er meer bedding en ondersteuning voor beiden.

We hebben onze opleidingen op het gebied van relatiebegeleiding/therapie samen gevolgd en onze eigen persoonlijke (relatie)geschiedenis hierin meegenomen. We zijn dankbaar voor alles wat ons hierin is aangereikt en nog steeds aangereikt wordt en willen dit graag doorgeven.

Ik, Petra, werk vanuit mijn eigen praktijk en ben opgeleid in de lichaams-georiënteerde psychotherapie, traumatherapie, systemisch werken en rela-tietherapie. Ik neem deel aan de Ridhwan school van A.H. Almaas.

En ik, Kees ben opgeleid als econoom, coach, begeleider van organisaties en relatiebegeleider en in het systemisch werk. Vanuit mij eigen bedrijf ben ik actief als adviseur, interim manager en toezichthouder op het gebied van financiën, vastgoed en governance. Daarnaast werk ik als coach, relatiebegeleider en begeleider van organisaties.

Naast de opleidingen voor relatietherapie hebben we samen retraites en cursussen bij het Centrum voor Tantra in Amsterdam gevolgd.

Verwersdijk 65B
2611 NE Delft

Contactgegevens

M. Petra 0612136169 of Kees 0653368113
E. keesenpetra@icloud.com
W. http://www.petravanmourik.nl